منتديات روائع مـطـر- Rwaa3 Matar
منتديات روائع مطرترحب بكم وتهنيكم بحلول شهر رمضان المبارك لعام1432 هـ
عزيزى الزائر اختي الزائرة :
إذا كانت هذه زيارتك الأولى لعالم المنتديات وترغب بالتعرف على المزايا عليك الضغط على المنتدى وإذا رغبت وأحببت الإنضمام إلى أسرة المنتدى ينبغي عليك التسجيل معنا أولآ بالضغط هناعلى التسجيل حتى تتمكن من المشاركة معنا في المجالـــس . ..
أما إذا كنت احد اعضائنا فسجل الدخول
إدارة المنتدى
منتديات روائع مـطـر- Rwaa3 Matar
منتديات روائع مطرترحب بكم وتهنيكم بحلول شهر رمضان المبارك لعام1432 هـ
عزيزى الزائر اختي الزائرة :
إذا كانت هذه زيارتك الأولى لعالم المنتديات وترغب بالتعرف على المزايا عليك الضغط على المنتدى وإذا رغبت وأحببت الإنضمام إلى أسرة المنتدى ينبغي عليك التسجيل معنا أولآ بالضغط هناعلى التسجيل حتى تتمكن من المشاركة معنا في المجالـــس . ..
أما إذا كنت احد اعضائنا فسجل الدخول
إدارة المنتدى
منتديات روائع مـطـر- Rwaa3 Matar
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتديات الكمبيوتر والأنترنت, التصاميم والجرافيكس, برامج نت,جوال , ادبي , ثقافي , علمي, ترفيه,العاب,اهتممات الأسرة ,افلام , اندرويدAndroid
 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلأحدث الصورالعاب فلاشدخول
تم إنشاء المجموعه البريديه منتديات روائع مـطـر- Rwaa3 Matar على Windows Live  البريد الإلكتروني للمجموعة: Rwaa3Matar@groups.live.com قم بنسخ هذا العنوان ولصقه في المستعرض الخاص بك: http://Rwaa3Matar.groups.live.com

 

 أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه...

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
دلوعة مطر
مشرف
مشرف
دلوعة مطر


عدد الرسائل : 395
العمر : 44
تاريخ التسجيل : 12/01/2009

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... Empty
مُساهمةموضوع: أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه...   أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... Icon_minitime1الثلاثاء مارس 17, 2009 4:31 am


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
إزيكم ...عاملين إيه؟؟ يا رب تكونوا بخير وصحة وسعادة
أنا من كام يوم كده عملت سويسرول شوكولاته وبجد كان تحفة...أتمنى تجربوه وإن شاء الله هايعجبكم
نبدأ بالطريقة:
أول حاجة كريمة الحشو:
1 كوب كريمة سائلة باردة ..يعني لسة طالعة من التلاجة

ربع كوب سكر بني أو أبيض مطحون ورشة فانيليا

وده صورة الكريمة:

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 77027024

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 60564146

نيجي بأة للطريقة:
هنحط الكريمة والسكر والفانيليا ونخفق على السرعة المنخفضة لحد ما السكر يدوب وبعدين نعلي على أعلى سرعة
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 72640279

هاتبأة عندنا الكريمة بالشكل ده...وأرجوكم ما تزودوش خفق علشان ما تبوظش..هنحط الكريمة دلوقتي في التلاجة لحد ما نخلص السويسرول

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 78045421

مقادير السويسرول:

4بيض مفصول الصفار عن البياض

3/4 كوب دقيق(ثلاث أرباع) منخول

ربع كوب كاكاو منخول

رشة فانيليا

3 معلقة كبيرة زيت

4معلقة كبيرة ماء مغلي

1كوب سكر بودرة

1 معلقة صغيرة بيكنج باودر..منخول مع الدقيق والكاكاو
نيجي بأة للطريقة:
أول حاجة هنفصل الصفار عن البياض وخدوا بالكو البياض حساس جدا يعني لو جت عليه نقطة ماء يبوظ...فلازم يكون الوعاء اللي هتحطوا فيه البياض نظيف جدا وما فيهوش ولا نقطة ماء والمضرب كمان يكون نظيف جدا...خدوا بالكوا كمان وانتوا بتفصلوا الصفار عن البياض إنه ما تقعشي حتة من الصفار مع البياض علشان ما يبوظش

وده الصور

ده البياض
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 80044865




وده الصفار
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 26990358

وبعدين إحنا قلنا في المقادير إنه عندنا كوب سكر بودرة
هناخد نصه نحطه على البياض والنص التاني هنحطه على الصفار
بالشكل ده

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 38064877

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 87768735

....نخلي دلوقتي البياض على جنب ..لحد ما نخلص الصفار
يعني إحنا هنشتغل في الصفار الأول لحد ما يخلص وبعدين نبدأ نشتغل في البياض

أول حاجة هنخفق الصفار مع السكر لحد ما ينفش ولونه يبأة فاتح زي الصورة كده..يعني إخفقوه كويس جدا لحد ما يبيض
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 11782628

وبعدين هنضيف عليه الزيت والدقيق والكاكاو والبيكنج باودر المنخولين والماء المغلي كله مرة واحدة ونخفق كويس جدا

هنا أضفت الزيت

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 91185413

وهنا أضفت الدقيق والكاكاو والبيكنج باودر المنخولين

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 63602533

وهنا أضفت الماء المغلي

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 41393329


وقلبت كويس لحد ما أصبح الخليط بالشكل ده...هيكون خليط ثقيل
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 42870201


كده إحنا خلصنا الصفار
نبدأ بأة في البياض:
هناخد البياض اللي تركناه على جنب وهنبدأ خفق البياض على سرعة منخفضة لحد ما يذوب السكر وبعدين نعلي على أعلى سرعة...وهايبأة شكله كده
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 97640841

هناخد معلقة كبيرة من البياض ونضيفها على الصفار ونقلب من تحت لفوق

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 61307915

هايبأة الخليط شكله كده
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 42515775


وبعدين هنضيف خليط الصفار كله على البياض
وبرضه نقلب من تحت لفوق كويس جدا لحد ما يمتزجوا مع بعض
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 50685853

وآدي شكلهم بعد التقليب
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 63200731

نصب الخليط في صينية موضوع فيها ورقة زبدة ومش مدهونة بأي حاجة وندخله فرن مسخن مسبقا على درجة حرارة 200 لحد ما يستوي...هو أخد معايا تقريبا ربع ساعة ...
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 78003988


وده شكله بعد ما خرجته من الفرن
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 62062536

هنجيب ورق ألومنيوم ونرش عليه سكر بودرة
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 15760854

ونقلب عليه السويسرول
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 42171017

نقطع أطراف السويسرول بالشكل ده

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 81817145

ونلفه ونسيبه لحد ما يبرد

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 15632619

بعدين نفتح الألومنيوم وندهن السويسرول بالكريمه ونلفه تاني ونحطه في الفريزر لحد ما الكريمة تجمد علشان نعرف نقطعه
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 98213012

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 15632619

وآدي شكله بعد ما طلعته من الفريز

أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 40152375

وهنا قطعته...بس ما تكلوهوش وهو بارد...سيبوه يدفى علشان يبأة طعمه جميل وبألف هنا وشفا
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه... 42382443

منقول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
أحلى وأطعم سويسرول ممكن تدوقوه...
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» أحلى نغمات جيتار
» فيلم أحلى الأوقات -حنان ترك-منه شلبي-هند صبرى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات روائع مـطـر- Rwaa3 Matar :: المجالس الأجتماعيه :: مطبخك سيدتي-
انتقل الى: